Anotace: ...
Jaro plný sentimentu
a všelijakýho jinýho shitu.
Venku cvrlikaj ptáčci
a probouzí se i jiná havěť.
Všem těmhle ubohým vzpomínkám,
dneska sepisuju závěť.
Lehnem si někam do trávy,
na slunce nebo do stínu,
dneska to bude žhavý,
hlavně když chytnem slinu.