Anotace: deprimace životního postavení mnohých dam
takovej starej
tlustej
plešatej
a nosí sako
✴
a to je definice nebo podobenství?
✴
podobá se to definici
mých laskavých slov
v konstantě impotence
výměny názorů
✴
jsem zapikaná
v trouchnivém pařezu
a hniju v jeho kořenech
✴
má totožnost na útěku
okousaných nehtů
trhá divoké peří
z otevřených ran
✴✴✴
Akyšku....jsem zpomalená jako želva...piju tady, nasávám kořalu...protože chci. co si vezmu z Tvé básně? ten poslední řádek....**ST**
05.05.2018 13:08:26 | Anděl