Anotace: ...
Jsem permanentní
a lezu ti pod kůži
miluju cizí stín
noc ustlanou na růžích
kousnutá do rtu
od života nečekám už nic
šlukuju lásku hned napoprvé
klidně bych dala i víc!
rozlitá do trička
odezva vzrušení
kalhotky bez šňůrek
Baby mi říkat smíš...
Kett..ach - nevím, kam chodíš na ty písně, ale konkrétně tato má nádherný text! A tvoje báseň.....myslím, že číst ji jenom v županu....jsem v tom až po uši.**ST**
09.05.2018 18:10:29 | Anděl