Anotace: ,.,.
z textů smrťavejch básní
je cejtit maso
strženýho puchejře
utahanejch lidí
co škrtí oběšence
✒--------------------------------
rozšklebenej signál v konspektu mortis
A hele..tunel i se světlem..smrťavý básně, řekla bych,že tím pohlazením nic nekončí
20.05.2018 10:22:37 | básněnka