Anotace: ,.,.
utajený pláč
v pasti vylhaných užitečností
teče do děravých bot
existence
která nemá smysl
JO! směju se ....přesně ses trefil....**ST**
03.06.2018 10:16:34 | Anděl
Taky se někdy směješ, aby si utajila pláč?
03.06.2018 11:33:38 | Akyš
:-) divil by ses.......ano
03.06.2018 17:28:33 | Anděl
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?