dovolená
Prazdniny začaly dovolených čas odpočinek potřebuje jednou každý z nás...u bazénu nebo k moři ráj na zemi písek boží...cachtani ve vodě relax na lehatku slunce pálí nevychazej bez opalovaku...bikiny zařizly nejlepe bez podprdy zalíbí se nejednomu pánovi...na bujny dekolt prdylku k nakousnuti slyší nejeden nejedna na dovolene zhreši...letní lásky jsou ty nej tak si je neodpirej...trocha romantiky nebo vášně více sexu a vážně...radovánky letní musí za něco stát jen ne s tím kterýmu nebude stát...
Přečteno 417x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)