Zraky se kliži někdo se blíží...miláček vrací se z práce popřeje mi jen spi sladce...z toho zas nebude žádné vzrušení jen zas u sousedů v posteli žhavé bušení...závist se dostaví jen co muž vedle mě oddava se šťastnému chrápání...proč já hloupá jsem si oblékala luxusní košilku když mě ji nikdo nesvleče...postačilo by vzít si kraťasy a tilko třeba by s toho něco bylo člověče...pustím si film osmnáct plus řeknu si jo tenhle chlap je kus...ty hrátky v něm to se mi nestane když mužovi memu se nepostavi a ani on nevstane...