Anotace: ...sebe
Nalézám za černočerné noci
Svépomocí
tužbu těla
Naplnila dlaň
Ztrácí ticho
Když tiše
Rychlodýše
Minulost ztracená
Vzrušení znamená
přísloví 13, 12:
Srdce nesnáší vleklé čekání;
uspokojená touha je stromem života.
19.07.2018 21:36:42 | Slav Milo