Kéž by
Teplá noc
stvořená pro milování
a její ticho ruší
jen háčka klávesnice
cvakání
Kéž by
Někdy
Obé ztichlo
Vystřídáno
rychlým dechem
tvým a mým
nádherně roztouženým
Kéž by
Někdy
Naše těla
spletená
spojená
výbuchem slastí
ticho horké noci
rozbila
Kéž by
Někdy
Hebké prsty
tvé i mé
bez překážek
hledat mohly
tajemství
které máme
pro sebe zatím
schované
Kéž by
Někdy
Stovky a tisíce
polibků a pohlazení
spoutaly nás
k zešílení
šílenou touhou
nekonečně dlouhou
Kéž by
Někdy
Sklonila jsem
rty k těm tvým
(jiným)
A opojená
chutí a vůní
sála teplo tvé
uvnitř zamčené
Kéž by
Někdy
Běžíc kolem kachlového domu
uslyšela bych...
"Žádný spěch."
Nedoběhla ani k nejbližšímu stromu
brala schody po čtyřech
Bez meškání chytila tě do náručí
pohlédla do očí
celé tělo obhladila
až bys řekla zastavila
A pak
Jak by nic
dál běžela
Kéž by
Někdy
Až samota zas bude
našich nocí díl
najdou mé prsty
jiný než obvyklý cíl
ponoří se ve tvůj klín
klín kypící touhou
nepřiznanou
ale velmi
dlouhou
Kéž by
Někdy
Dočkáme s toho
že rozkoší dvojí
dva klíny se spojí
Přečteno 470x
Tipy 7
Poslední tipující: JSJ, LenkaT, Iva Husárková, ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (2)
Komentujících (2)