Už?
Kéž by
Někdy
Přišel ten den
kdy Tvůj horký dech
zahřeje mou touhu
kdy naše klíny
v jeden spojeny
Vášně vypustí strouhu
kdy slyšíc Tvé překrásné
a nekončící sténání
odpovím Ti na otázku - mohu?
Kéž by
Někdy
Přišel ten den
kdy spolu
stvoříme
duhu
Kéž by
Už
Přečteno 565x
Tipy 4
Poslední tipující: Pavlina, JSJ, Abeekr, LenkaT
Komentáře (4)
Komentujících (3)