Anotace: Dámský vynález
...na počátku byla ženská hysterie...
pak přišel na pomoc muž... ale těch žen nebylo vůbec málo...
na jednoho až až... tak vymyslel tenhle zlepšovák.
Nejeden si chce ulehčit práci... (a ženy zpříjemnit život).. :) :) :) ??
26.08.2018 16:04:35 | ARTeFakty X. Múzy