Anotace: ...
Pro tebe být...
Umět tak spočítat
všechny tvé hříchy,
napsané jinými po těle.
A dopsat ty své,
zbavená pýchy,
do pelesti
společné postele.
Nechat se číst,
bez kapky studu,
splnit si dávno vysněné…
Pro tebe být
a cítit, kdy „budu“,
pokořit předsudky,
jenž nutí říct „NE!“
Vykřičet do noci
tisíce stenů,
vnímat jen hloubku
tvých průniků.
Smyslnou v sobě
probudit ženu,
nehledat cesty úniku.
Svázat ti ruce,
dát na oči pásku,
jazykem objevit
všechny touhy.
Nechat tě zaváhat,...
...u opasku,
jak byla noc si přát,
stejně den dlouhý.
Kdysi jsem se učila na flétnu
a i přes sebezapření zvítězili
ti,co jim pod kopyty duní.
Běžela ovečka...tu bych možná rozehrála
i dohrála do konce.
Díky. :)
03.10.2018 18:24:13 | Dreamy
STačilo, ach...Dovedeš rozehrát fantazii. Měl bych Tě čísti častěji..Poet Kudláček
03.10.2018 18:18:47 | kudlankaW
slyším Tě křičet nocí vnímám Tvůj toužebný pocit něžná vařící smyslná toužící co se nebojí křičet SlyšeT svůj hlas... ó kéž by mi bylo čtyřicet!!! ještě byl čas... :-))
06.09.2018 11:17:43 | Iva Husárková
Stále máš času dosyta,
kdo v lásce roky počítá?
Snad jenom "mládě", vem to čert,
co lásku vnímá spíš jak žert.:)
06.09.2018 22:56:13 | Dreamy
někdy si opravdu přát noc dlouhou jak za polárním kruhem....***:-D ST* :-))*
01.09.2018 00:40:25 | Frr