panská chlouba
Podívej na něho jak nám vyrostl za pár let do správné délky dorostl...ten je vážně k nakousnuti zlato je celej tvůj k oliznuti...můžeš si s ním hrát buď na něj hodná on ti za odměnu sladkou tečku dodá...chce být krásně škarlen opatrně nebo s ním bude amen a nebude nikdy vic tvrdý jak kámen...
Komentáře (1)
Komentujících (1)