Vidíš ho támhle v parku kabát odhazuje v dál když vytáhne z kalhot tu svou miniaturku mysli si že je král...žádný hele hele na holky neplatí už davno uchylak jeden oslizly nechutný je to s ním dramo...visí mu jak žižala s ptakova zobaku potřeboval by asi nejspiš do čumáku...