Anotace: ...
Kurde, to je síla! Ňáký Thajky...
A co Češky?!
Pomyslete na protějšky.
Tu dojdete si klidně pěšky. ;)
11.09.2018 11:46:33 | ARTeFakty X. Múzy
jsou prý velmi vynalézavé
a trpělivé
i vytrvalé
v délce aktu
11.09.2018 12:03:25 | kudlankaW
Že vynalézavé?! Veselé a hravé...
Tak si jděte! Ale stejně...
To ještě neznáte Mě!!! ;-D)))))
Hlavně mi nevolejte :-o
...radši si počtěte, s chutí
se zasmějte! ;)
11.09.2018 12:17:08 | ARTeFakty X. Múzy
Jaké je to číslo na telefonní přistroj?
11.09.2018 18:58:38 | kudlankaW
A jakou že máš výstroj..?!
Musíš zvolit jiné stránky..
Třeba zkus ty zlaté.
Tu jsme s vůní majoránky,
A tam.. jsou méně svaté.
Zas ty Thajky... vrtají Ti v hlavě.
:)
11.09.2018 20:29:06 | ARTeFakty X. Múzy