Anotace: ...kéž by...
Národ v sobě
nádor v sobě
kdopak mou Zemi
vyléčí ?
až Blaničtí rytíři
procitnou ze sna
a uvěří
v panenskou blánu
neposkvrněné Panny Marie
až korouhvemi Svatého Václava
zamíchají předvolební guláše
a nasypou do nich projímadlo
až z trenek na půl žerdi
vylétnou ptáci ohníváci
až skutečné slzy kajícníků
zavlaží úhor golfových hřišť
a ty se změní v louky
poseté léčivými bylinami
až si v Hradním příkopu
přestanou hrát infantilní politikové
na schovávanou a slepou bábu...
............................
pak možná...někdy...
Připojuji se k tužbě. Z úpadku většinou vzejde cosi čistšího.
A ten náš již trvá dosti dlouhý čas..
27.09.2018 21:52:51 | Now
Po stadiu rudých trenek lze očekávat stadium rudého trpaslíka /Evropy/. Pak ovšem nezbude než brousit sudlice a řemdichy a očekávat husitství /Proti všem/.
Neboť klasik praví: "Móda a dějiny se opakují!"
28.09.2018 09:23:40 | Lesan