Anotace: pro přítelkyni
nechám tě roztát v okamžiku
až poválím tě po jazyku
až vzplane v prostřed povodně
tvůj rozkrok (krev pak podobně)
já uhasím tvou žízeň, hlad
jež sám jsem byl s to vyvolat
však básní bylo dosti již
za chvíli sama uvidíš:
dodám svým slovům vážnosti
v dotecích plných něžnosti