HLADOVÉ OČI
Muž ten, o kterém teď píši,
žil v prapodivné říši.
Vyhledával krásné ženy,
chtěl je vidět obnaženy.
Jak cíle svého docílit
a na svou oběť zacílit?
Bez pomoci Ďábla? Nelze. Dal bych na to krk.
Mezi lidem povídá se, že ten muž byl „VLK“.
Duši čertu svojí krví podepsal on smlouvu,
aby sobě splnil tajně erotickou touhu.
Od té doby viděl ženy pouze jenom nahé,
prožívat směl po celý rok chvíle pro něj blahé.
Kdykoliv se podíval, na ženu vlčím pohledem,
cítila se žena ta, jak zamrznutá pod ledem.
Byť žena měla na sobě, šaty, svetr, kožíšek,
vidět pro něj ňadra, klín, už nebyl žádný oříšek.
Však rok se s rokem sešel záhy, uteklo to velice.
Cesta pro něj v peklo byla, šestiproudá dálnice.
Přečteno 679x
Tipy 3
Poslední tipující: Malá mořská víla, Kapka, breberkar
Komentáře (7)
Komentujících (3)