smyslna-pánové takovou mit
Viděl jsi ji ta nemá chybu
když si dává nohu přes nohu
Její titěrna tanga odhalují mnoho
vábení mužů je její vloha
A ty její prsa bez podprdy
má je úžasné od přírody
Zadeček akorat krásně kulaty obly
štíhlé oholene svudne nohy
Takovou mit to by byl hřích
nechám si raději jen o ní snit
Přečteno 536x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, mirecek
Komentáře (2)
Komentujících (2)