pozor pánové
Pozor pozor třeskute mrazy
muži nebuďte vrazi
Neodhalujte své chlouby
nezachrání vás ani chlupy
Nechcete mit rampouch z kamaráda
aby vám odpad to by bylo velké drama
Proto ho nechte kde má být
v pohodlí v teple bez újmy
Přečteno 483x
Tipy 2
Poslední tipující: Lighter, mirecek
Komentáře (1)
Komentujících (1)