Anotace: Pár slov, která stejně nestačí
Noční nebe
jiskření
žár.
Doteky
Toužení
pár.
Třes těla
Jiný svět
Exploze.
Souznění
Dokonalost
Extáze
Autorka sama naznačuje v anotaci, že na tomto poli sotva něco vypěstujeme a že si je toho vědoma. Básnička je poměrně zdařilá, stručná výstižná a nijak nepřekračuje meze vkusu (což zde vždycky hrozí). Změnil bych asi "třes těla". Anebo vůbec radši psát o něčem jiném na co "slova stačí".
06.04.2019 07:52:48 | Karel Koryntka