Prudké stisky
.
Chci vytěsnit tu úzkost
v kalhotkách
na šnůrách pavlače
Chci ochutnat až na kost
topaz kámen
kameník mrtvý zapláče
Chci vznik okusit
a prosít výkřiky
Vezmi cit
studem otáčen
Obličeje v nahotě
.
.
Přečteno 377x
Tipy 11
Poslední tipující: vojtěška, Jort, Amonasr, šerý, Frr, Dreamy
Komentáře (2)
Komentujících (2)