už to nejde
Anotace: Už to nejde (když výkonnost ubývá)
Šel jsi na to hrrr dělal při tom vrrr
pak ti brada spadla
i růže ve váze naráz zvadla
zmohl jsi se na svá slova
dnes to prostě nejde proboha
nemám už tolik sil není mi patnáct
jsem unavený z práce
nemůžu v posteli ještě makat
výkony už nejsou co bývaly
v osmnácti to jsme se ještě pružně hýbaly
Přečteno 428x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, mirecek, Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (2)