Anotace: Vezmi si ji celou, tak nadpozemsky skvělou
Možná,že i je to dobře a možná to takhle má být.
Večer pohladit tě láskyplně a ráno pak zabít.
Mám nad hlavou nebe a v tom je ta potíž
Totiž
Ze všeho kolem sebe mám závrať i z tebe.
Na tvý krásný tělo mělo by bejt povolení
Není
Zastavte mě prosím já se neubráním.
Přesto jednou přivřeš oči svoje krásný
Jasný
Vezmu si tě celou tak nadpozemsky skvělou.
Jak časovaná bomba chtíč můj ve mně tiká
Říká
Tak vezmi si jí celou nadpozemsky skvělou.