Zklamání,
postavená hradba
kluzké kamení,
neútulné místo
kde dva si už nerozumí
Tam v hukotu
do vědomí tepá,
myšlenka slepá,
nevěru odmítá
Žije z mnoha pravd,
které sama uviděla
Zklamání, je vlnobití
na tvé bytí,
na tvůj příbytek,
na tvé city
Pomsta chtíče,
zalíbí se sama sobě,
nechá se pomalu osahávat
na ohanbí i na penise
Konec bývá však již spytováním,
přísahou, že už nikdy
neuvidíš mě tak nahou
Ty však nahotu svou neskrýváš,
jsi rád že tu jsem, že mě máš