Anotace: ...
Uchopí holku
zatančí polku
Políbí jí snad
Hlava se točí
z jejích očí
V pohybu lad
Napravo, vlevo,
vedu tě, děvo
dva kroky vzad
Snad neskončí
...hudba hrát
Vše má řád
Hudba jde spát
Pojď ji...
následovat
Parket lože
Ženy a Muže
protančí noc
Splývají dlouze
dovolí touze
pět
K vrcholu míří
těla víří
nechtějí zpět
V hezkém tanečním rytmu :-)
20.02.2020 12:27:12 | Amonasr