Anotace: Báseň o smyšleném pozemském životě psáno volným veršem
Možná bych to trochu proškrtal nebo proházel jednotlivé verše. Věřím, že textu by neuškodilo, kdyby se rozbil a zas poskládal dohromady, protože myšlenka je jasná. Dotáhl bych poslední strofu, aby nebyla otevřená (i když nebe je otevřený nonstop). Text, i když je na hranici klišé, má potenciál, ještě se k němu vrátím, díky, M.
01.04.2020 19:26:08 | MLADÝ BÁSNÍK