Anotace: O čem se nahlas nemluví
Měla muže, s kterým žila
Hodná a prý i trochu hezká byla,
ale neuměla uklízet
a vařit ani prát
měla hezký úsměv,
ale málokdy se měla
čemu smát
V jeho očích neuměla vůbec nic
nebo jí to nikdy neřek´
ani, že by jí měl rád
-Spíš, že zůstane sama
měla by se bát-
*
*
*
Nejdřív ho možná i milovala
(než jen stín
a součást jeho věcí
z ní se stala)
Tak těšila se
každé ráno,
až odejde
A počítala minuty,
kdy se vrátí
domů
- Kdyby tohle někde řekla,¨
tak nevěřil by tomu....-
*
*
*
A zatím on
...Prý ji miloval,
tak z lásky
ukázal jí
sílu,
co ukrývá
ve svých
mužných pažích
A nebylo to tak,
že nosil ji
na nich
*
*
*
Už nechtěla ho
líbat
Nechtěla
to spojení
Tvořit něco,
co bylo a už není
Nechtěla ty
doteky
z kterých
mrazí
zavřela oči
ale byla jak dva
vrazi
Když vraždí duši
tělu
co je mu
obětí
( - každá máma myslí
nejdřív na děti - )
A taky na to, jestli za to nemůže
Jestli chyba není u ní
....až takhle vryl se do kůže -
......
Tuhle nevěnuji, protože adresát by ji nechtěl číst.
Ano..o tom se mluví hodně těžko a chápat..že ta propast v duši a ví to..ví..že to tak být nesmí..ale vo děti. Jsou dnes sice místa kam se obrátit..ale ten krok. Do kůže se vryl.. na to je třeba hodně hodně sil. ;-( "ST"
16.05.2020 12:53:06 | jenommarie