Anotace: Život je píča.
Okna otevírám
ne zavři to zkurvený
okno. Zavři ho hned
to už je zase ráno. Tak
jak se to stalo. Včera
byla noc a dnes je den
já chci ven letadlem.
Odletět tam kde je teď
zrovna ta vyjebaná noc.
Jo chci ji moc a každou noc.
To ticho proč je tu takové
ticho. Nedá se jíst nedá se
s ničím splíst. Ticho jako
moratorium na všechno
zlo světa. Ticho jako smažka
sjetá. Trhá mi bubínky oslepuje
mě svou nicotností. Ticho zabíjí
klid. Já chci žít a spát a žít a hlavně
spát. Nechci noce krást ale chci jich
mít dosti, lámat s nimi kosti.
Co je to za život proč ty prášky jsou
tak na hovno. Proč ty lidi serou další
lidi. Proč ta píča nepředepíše mi něco
co by doopravdy pomohlo. Proč jen samé
sračky, povíšeně na mně čumí dělá že mně
poslouchá a myslí na to jak ji starej vošuká.
Myslí na to jak bude předstírat jak ji to skvěle
udělal, kundu vymrdal. A ona se pak bude
muset dodělat robertkem. To ji běží hlavou
a ne že mně je stále blbě, nic nepomáhá
chtěla by mně zavřít do cvok hausu, dám si
radši pauzu. Rozlícen svěsil hlavu opřel dlaně
je mu marně
Je my blbě, už je mi trapně to opakovat.
Tak jak se vám daří ptá se, odpovídám
ne moc dobře dynamicky uvnitř se vařím, řekl bych že je
to všechno na píču, ať mi předepíše trávu nebo něco
co fakt zabere. Zkusil jsem to a prý to nejde
že prý návykové. Samé kecy uvězněné v kleci.
Dal bych ji do klece jako divou zvěř. Kurva to mi
věř. V kleci může mít ty její kecy nad rámec své
sebestřednosti.
Je to kost možná dost, zapomněl jsem
na svou zlost. Je pěkná, všehoschopná
je si toho vědoma a k tomu asi ani není
pitomá. Mrdal bych ji, vyšoustal bych ji tu
vysokou školu z hlavy. Zbyla by ji tam jen
střední nebo gympl, nebo kam to chodila
mozek vědomostmi plnila. A teď tam sedí
naproti mne jméno jsem zapomněl. Už jsem
se vypsal z toho marasmu co v hlavě mé tam
byl, nebo přímo blil.
Rozervaný ale docela prý doopravdy.
Lev si sním pohrál ale on to prospal.
Byl tak sjetý že vlezl do ZOO, do výběhu
krále zvířat, prý údajně. Tam ho ten samolibý
král tak trochu žral, ale ne že by ho nejdříve
zabil. Ne on si do jeho břicha cestu našel a
tam si pohrál a i něco dobrého i snědl. Tak
dobrou chuť lve, upřímnou soustrast rodině.
To jen tak na okraj, jiný kraj jiný mrav, jiný lev.