Anotace: Vypněte si mobily.
Stvořený proč a
nač zavřený do
podpalubí, téhle
obrovské lodi.
Nikdy nezastaví
uvězněný tam
něco přeci postrádám.
Je to skromný fakt
nejsem profesionální vězeň.
Nebyl jsem tak
vyučen, postrádám
ten list výuční.
Stojím na vysokém
kopci říkají tomu
prý Himaláje. Kdo
to kdy slyšel, tak
jsem tam zakopnu
a kutálím se dolů.
Chvíli to trvá proto
z nudy příklady různé
matematické po té
cesté krkolomné
počítám. Uvedu
příklad jedna plus
jedna je smozřejmě
jedenáct, asi tak nějak
že.
Vidím tu zlost je taková
do červena, rozžhavena.
Nevidím zlo neslyším štěstí.
Jsou asi někde spolu a v dešti.
Rejnoci tu křepčí, takhle asi
nevypadá to plnohodnotné
štěstí.
Uvnitř mého těla je prý
nějaká střela a je zcela
poblouzněna. Tak tu ležím
na sále tam bojují o ten
život svatý. Je tu krve jako
na operačním sále a co dále
hledají tu kulku, nebo že by
ji někdo zatím dal do útulku.
Ptám se proč a pro odpověď
skoč si ze skály, když jsi toliko
nedbalý. Na co jsem se chtěl
ptát ách jo, tedy proč se tahle
loď potápí, odpověď zní že prý
Titanic. Jo to je pech když si
člověk nepřečte na co zrovna
leze.
Tak jsem z ní zrovna slezl
prozkoumal všechny dírky
co je tahle krásná bytost má.
Doplnil jsem ji tam zásobu
do příště než zase někdo
na ní vleze. Už mne zebe
je čas jít o dům dál, tělo
jiné další prozkoumat.
Ptám se zase proč, toho
chudáka mučili. Vrtačku
si pučili, do nohou vrtali.
Pak ji zase omytou vrátili.
Vytrhali nehty z prstů pak
ty prsty kleštěmi pomačkali.
Plno krve ale to se uklidí
stačí jen ten igelit vyhodit.
Pak to tělo třeba ve vaně
kyselinou rozpustit.
Jen takový jeden obyčejný
den pro někoho. Jo psychopat
to je to slovo, asi ty emoce jdou
mimo něj. Slitování u něj nehledejte
ale nemusí to být zločinec, taky může
být a takových je většina co žijí jako
všichni ostatní. Jen třeba večer po práci
ve svém sklepě, nějaký život do světa
své krutosti uvádí. Co se doma uvaří
tak to se doma taky sní a sakra on to
je i kanibal. Tak to je silná káva pozor
na prst v ní, cizí.