Anotace: ...
v těch NEI REPORTECH najdeš asi 100 mých povídek hnusných pornografických pod různými jmény, oni za to fakt dobře platili :-)))
07.07.2020 22:29:41 | ZH
No tedy, jak vidno, je ten náš rybníček ale malý? nemám pravdu, mistře ZH?
08.07.2020 18:46:18 | kudlankaW
Jsem tichý, nenápadný,
nenavštěvuji bordely,
nekouřím ani trávu,
nedělám z ničeho ohně,
nechrápu ani naznak,jsem jako duch,
všechny přinesené poklady odnáším.
- -
Pod střechou kůlny čeká JOANa
s pádlem - grónskej klacek
prý Slezská Harta je ve Slezsku
ten NEI REPORT asi né, abych
nebyl na tý vodě móc divokej
P.S. Smím tam zapádlovat?
01.07.2020 16:58:57 | Lesan
Pěkný, to se ti povedlo :o) Taková Burleska na mýtině v lese, není blbý nápad :o)
01.07.2020 13:05:11 | Crazymike