Anotace: ...
Noční provozovna
v ní obsluha lovná
Nabízí polibek zrovna
mile laškovná
A hned vzápětí
je lovnou obětí
A lovec zasvětí
ji v objetí
V umění dotyků
nejenom jazyků
chutnání okamžiků
vzruchu výkřiků
Spojení lovené a lovce
za tmy na pohovce
až přiblíží se stovce
splynou již lehce
Zájem o lov opadá. A není lovec, jako lovec.
Mladý jen vystřelí si a ke sporáku, loví vdovec.
Pěkná životní reflexe.
18.08.2020 21:35:22 | šerý
Lovec a lovkyně
... skončí si na klíně :-D ;-)
18.08.2020 19:35:12 | jenommarie
Jo, je to ze života nočních měst ;o)
18.08.2020 10:04:14 | Crazymike
Líbí se mi pojetí klasického sbalení servírky - se mnou pak pár let zůstala :-)
18.08.2020 09:41:17 | petrzal