Anotace: Věnováno všem osamoceným ženám.
Pro cit, opětovanou lásku a naplnění Tvého štěstí
snažíš se odpradávna JEHO energii a vnímání nalézti
Tvá silná duše, charakter a lidství prahne
a stále nic… jen čekajíc, kdy přijde.
Otevřená a připravená přijmout tu sílu
- oddat se citu vzájemnému
Sníš o muži… a mnohdy probdíš celé noci
kdy křičíš…plačící k naději, své víře…a bezmoci.
Jsi ta, která by mohla být uctívána a milována!
Vše máš ve svých rukách!!!
I mužů takto spousta žije,
jen najít to společné
a čarovná chemie
je musí chytit u SRDCE.
Chválím tě ale ;-)
26.08.2020 17:17:47 | jenommarie
Také tak. Pokud jsou sami, mohli by býti motivováni. Pokud jsou sami, mohly by býti s nimi provázány(i) a milovány(i). Ale každý je tvůrcem lásky a pokud promešká...zůstanou jen vrásky.
26.08.2020 17:50:05 | Krahujec