Anotace: Miluj a měj rád.
Porcelánová srdce
Dvě figurky stojící na zápraží křehkého bytí
hledící si do očí a toužící…po vzájemným spojení
Dvě figurky , které by se rády objaly
a naplno svá srdce a duše zažehly.
ON A ONA v úsměvech a dotecích se radostí zaslíbili
okouzlení vůní lásky, sympatií a zamilovanosti
kdy v ten čas se oba probudili euforickému ráji.
Růžové brýle, přes které se dá nevidět
spojily ty dva k novému životu.
jo to přesně něco podobného prožívám jakoby se mé srdce probudilo z dlouholetého spánku on a ona .)
23.09.2020 22:33:17 | xoxoxo
A když je mají oba..ty brýle..jejich SVĚT ..je nádherný.
Moc pěkné *ST..;)
23.09.2020 13:19:14 | jenommarie