Snad to bylo jen v mý hlavě
Ale vidím mraky skrze strop,
Konec styků s touhle zrůdou!
Včera hledal jsem jí na Vltavě,
A teď mě sere dvojnásob.
Stáhnout z kůže, kůži prodat!
Potřebuju svobodu
Žádná Pika, žádnej Čů!
Nesmí se mnou takhle orat
A brzdit mojí obrodu.
Nejsem přece ňákej úchyl,
Začali si stejně voni
Velký voči! Žlutej vocas!
A já si jenom zřídil profil
Na doméně Pokémoni.