Anotace: .
ráda jsem si přečetla o erotice zase trochu jinak, než píši já. Děkuji, bylo to pro mě zajímavé.
23.01.2021 17:05:47 | Aramgad
Páni, to je dost slušná práce, jsem nadšená! Trochu atypická báseň s přihlédnutím k tomu, o čem pojednává, ale o to víc si cením toho, jak skvěle je podaná. Supertip přihazuji.
16.12.2020 13:41:24 | Rozmarýna