Až prsty přejedu
po klaviatuře tvého těla
a v chloupcích podbřišku najdu
smysl pro vášeň
v houpavé chůzi jazyka dobrodím se
k perle tolikrát již otevřené
až bříšky prstů nenarozených miminek
budu projíždět v tvý kundě
abys pak spolkla mé pochybnosti
o smyslu zrození
pak přiznám svou prohru
a přijmu
že jsem se zamiloval