Anotace: Spirálou se dolů snáší, Zas když noc mi brání spát, Ona zná ten důvod, Je to posel dobrých, špatných zpráv...
Spirálou se dolů snáší
Zas když noc mi brání spát
Ona zná ten důvod
Je to posel dobrých, špatných zpráv?
Nevím, co mi říká, bázeň střídá strach
Možná ta němá slova, měl bych vážně brát
V bouři krizí, najdi vůli žít
Stačí krok, ze dna se odrazit
Stoupat vzhůru na jeden dech
Až tvář ti protne paprsek
Prý světem dlouho bloudí
Ráda střídá šat
Život ta šelma dravá
Je to přítel nebo kat?
V bouři krizí, najdi vůli žít
Stačí krok, ze dna se odrazit
Stoupat vzhůru na jeden dech
Až tvář ti protne slunce paprsek
(Hanuš Šparlinek, 5.3. 2021, cover)
https://www.youtube.com/watch?v=s0gETWzWHOU