Anotace: ...
Pod kovově zbarveným nebem
opisuje oblouky barevný míč
Za vysokým oplocením
hbité dlaně provádějí beach
Škoda jen že za drkotání zubů
Třebaže je duben ve druhé půli
panuje v pohraničí s Polskem - podnebí Aljašky
Jedno z pískovišť chodidly zpracovávají čtyři mladíci
Druhé hrací pole pak smíšená čtyřka
Jinak nudný výjev nedělního odpoledne
ozvláštnila dvojice šestnáctek
jejich dolní končetiny v elestanu
Divoký pohyb půlí
doslova vytvářel mexické vlny
Mé pohledy
staly se němými svědky krásna
taktéž vlnolamy
Vězte že právě a jedině vy
jste mě rozehřály - mladé dámy