Anotace: ...
Venčil on ji
zakrslý svalnatý pes
pod černým tílkem
dva kopečky zmrzliny
na nekonečně dlouhých nohách
vysoce lesklé leginy
absolventka školy střední
rázem jsem přestal být snílkem
už nešlo o odpoledne všední
ke dvěma metrům
ji nescházelo mnoho
byla štíhlá jak gazela
disponovala krokem divadelní divy
v temných espradilkách
ach dvé kopečků potažených suknem tílka
v tu chvíli spalujícího odpoledne
stál jsem o to být o dost mladším
Ze všeho nejvíc jsem si přál
být úplně někým jiným
tohle má grády
bez nadsázky: strhující a přesto kultivovaná poezie
rád jsem četl
04.06.2021 11:15:10 | kaše
Jo brácho
Kdybych na tu situaci podíval včera z jiného úhlu pohledu
Například z těla muže hrajícího golf na nedalekém hřišti
Uviděl bych místo básníka za horkého odpoledne na lavičce odulého muže v zámeckém parku
Kolem něhož prošla sotva plnoletá dokonale stavěná dívka oděná i obutá v černé
04.06.2021 22:59:05 | kudlankaW
ano
kdybys hrál golf
viděl bys hov..
takhle je to lepší
;-)
04.06.2021 23:02:51 | kaše
Zase máš pravdu...
Výhodnější bylo sedět v zámeckém parku na lavičce hodiny pozorovat jezírko a pak zcela nečekaně se na stezce vysypané kamením a jen metr ode mne objevila za vznešené chůze tato fascinující studentka s tělem miss ach...
S pohledů obdivných se staly zamilované jednostranně
05.06.2021 07:14:03 | kudlankaW