Anotace: ...
Několik klábosících maminek
nad skupinou vlastních dětí
v zámeckém parku
Zoufalý fotograf
Společně s maminkami
byly v jeho tučném týle
spalující tropické paprsky
Obležení žen
nutně nemusí vždy navozovat pocity rozkoše
Zprvu tělnatý fotograf zkoušel předestřít vlastní kreativu
jak oktet dítek z mateřinky
neotřele zvěčnit na digital
Bylo patrné
že by svou péči raději věnoval pivu
za onoho horkého odpoledne
nebylo divu
Už jej netěšilo ani to
že je tak blízko těm
co kdyby míjel na ulici bez dítek
považoval by je za koketující slečny
Bylo na co hledět
Šortky z džínsů
Průsvitné šaty
Na nejednom stehně
či paži
se schylovalo k barvě či heně
Umně odvedl svou práci
tatér
A že se věru snažil
na dívkách co teprve vloni
opustily Alma mater
Zpocený básník pod stínem stromů
měl také jednu z nich v merku
tu drobnou
leč vyspělou
co měla na lýtku rozkošnou kerku
Vše bylo dokonalé
Ještěže v dokonalosti
vždy bývá ukryté ale
Tělesné mámení ukončil
docela krátký pohled
na její předškolní dcerku
To se divím, dnes je přece moderní a žádané all-in. Měl by dcerku i bez té hrozné dřiny "o))
10.06.2021 01:14:53 | Jackyl
Za každou ženou nalezneš tak či onak muže
Žena bez muže ti po několika sblíženích bude klást podmínky
Bonvivána lákal jen nezávazný sex
10.06.2021 08:51:53 | kudlankaW