Úhel pohledu

Úhel pohledu

Anotace: ...

Sebevědomý muž šlachovité postavy
jsoucí ve středním věku
veselé povahy
hledá dívku
co pobaví
má kuráž
i krapet odvahy
nejlépe z Ostravy


Muž s nízkým povědomím o sobě
s nadprůměrným inteligenčním kvocientem
balancující
mezi mírnou nadváhou a obezitou
co se celé měsíce neúspěšně uchází o zaměstnání

právě ten by se rád nyní úspěšně ucházel o paní
která by uvítala společníka k debatám za dlouhých večerů
Autor kudlankaW, 22.06.2021
Přečteno 277x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Lighter, Iva Husárková, šerý, Psavec, Amonasr, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

I seznamovací inzeráty jsou kusem umění...:-)

23.06.2021 12:01:40 | Lighter

líbí

Nepochybně
Díky za poznámku

23.06.2021 22:00:35 | kudlankaW

líbí

Není důležitý vzhled a směr, ale cesta k obzoru.

23.06.2021 01:20:03 | šerý

líbí

Děkuji za plamínek naděje

23.06.2021 09:01:58 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel