Očkování
Jaké to je píchnout si do žíly,
zeptám se mládenců na hlavním nádraží,
prý tam je konsenzus se zážitky bujarými,
říká mi jeden z nich močíce na zápraží.
Jaké to je píchnout si do žíly,
zeptám se lékařů, vzdělaných pánů,
pokud odmítnete, stanete se chorými,
ať jste Čech nebo se hlásíte k Dánům.
Jehly jsou podobné, píchanec slabý,
účinky rozdílné, starostí zbaví,
jedno nám pomůže, druhé nám uškodí,
snad se zas mutace nějaká nezrodí.
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: Medved23
Komentáře (1)
Komentujících (1)