Dost možná přízemní
Kliku si u nebeské brány
brzy podají poslové jara s těmi podzimními
Zatím však ještě křídly třepetají
Stejně jako muži – leč ti pánvemi
holými pozadími
V pózách na kolenou
Či ala vache
v té hojí vášeň
Což teprve
tváří v tvář
Ovšem tuto
už by v současnosti
tělnatí muži
nedokázali déle snášet
pro špatnou kondici
A propos
Která je ta vaše?
Ala vaše…
Studem když píši výše uvedené
Mrkám
Domýšlím si zahanben
že bych se mohl chovati třeba světloplaše
Jen málokdo ví
co sedí té které ženě
při rajtování
Konání živelných ruchů
Člověk nemusí mít
o medicíně
ani psyché
valnou tuchu
Ani klíně
Ale tolik ví
že jakmile se
intimně upokojí
vystoupá na Olymp tělesného blaha
Získává k tomu všemu
ve tváři oslnivý jas
Na ulici srší duhovou aurou
Spletí siločar
Zkrátka
má úsměv
od ucha k uchu
Jsi-li moudrý
upokoj
co týden
alespoň část
tělesných puzení
vzruchů
Přečteno 187x
Tipy 17
Poslední tipující: Emily Říhová, kaše, Marten, Iva Husárková, Frr, šerý, Amonasr, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (4)