Anotace: …
jsem jediná, kdo moc nepobírá ten konec? pravda, že jsem trochu natvrdlejší:) ale i tak, stálo za to číst... jako vždy...
03.09.2021 08:53:13 | Sonnador
Nemyslím si že by Ti chyběl fiŠTrón
Závěr je o dočasnoSTi naší pouti zde na Zemi
03.09.2021 10:11:56 | kudlankaW
Jsem jak KUDLANKA co má CHUŤ
Život TÍM nekončí ...
Bluď ... jak Buď a tak mě vzbuď !
Nestíhám
Nesnídám
Nesvačím
Již ani nestačím
A k obědu "OTESÁNEK" !
Pak spánek
Pak děti
ALE jedno mi chybí ...
Nestačí mi od dětí :-)
Každé ráno !
Jen jedno či jeden z malých obětí
02.09.2021 13:43:56 | Fialový metal
Ach ta dočasnost...
02.09.2021 12:43:44 | paradoxy