Opojnost dochutí léta
Týden po prázdninách
předehřátý vítr
svléká stromy z nažloutlého listí
jde mu to snadno
jako zkušenému amantovi
jiné zas listy
semknuté jako pěsti v obavách
chřadnou
usínají v odstínech zlatavé i hnědé
hodinu po poledni
laskavé slunce
prosím
ještě hřejivě na nás shlédni
na ty co mohou za všedních dnů
doprovázet potřeby svých psů
Z letargie
ke kypícímu životu opět vábí
léto co ještě na sklonku
nabídlo podobu
co nazývají babí
Přečteno 320x
Tipy 22
Poslední tipující: Emily Říhová, Frr, OpilyJohn, Alice Ptáčková, Lighter, Fialový metal, Psavec, mkinka, Amonasr, Nikita44, ...
Komentáře (10)
Komentujících (3)