Docela jinak se poznávají
Vnímám až posvátnou úctu chvíle
kdy usedám obřadně na lavičce
z níž je možné pozorovat západ slunce
Kdesi za sebou tuším asi třicítku hochů a dívek
prožívajících adaptační víkend
formou týmových klání
pod kuratelou profesorského sboru
Nasládlých šestnáct
Cukrující teenky
doslova svět u nohou
celý život před sebou
Na obdivuhodně pevných hýždích v džeginách
v zadní kapse vetknuté rozměrné telefony
Jsou přeci nutné
Co kdyby zvonil?
Spíše jde o multifunkční zařízení
jemuž viditelně dominuje symbol nakousnutého jablka
Vzor dokonalosti
A jako jeho obraz
poslouží polykající ohryzky v hrdle mládenců
Nechte si zajít chuť
v nejbližších hodinách před večerkou
To za nás byl jen zpěv
Pojedeme na luka až kukačka zakuká
u táboráku pionýrského tábora
Naše zeměpisná poloha dává vale rozžhavené nebeské obruči
Dlouhonohá dívka s vyžehlenými vlasy
se o radu naklání ke kouči
Dnes byl vydařený den
Já se vám poroučím
PS
Trávím na Literu denně hodiny
a zdá se že jsem v tomto jediný
Život však vyvěrá vně budov
Přečteno 237x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Lighter, Marten, Amonasr, Psavec, Frr, Fialový metal, paradoxy, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (3)