Anotace: Opravdu jen pro dospělé
Tedy kdo káže vodu
víno pije..
se prý říká
že je častým jevem...
I tak se tu červenám nad všemi těmi:D :D
12.10.2021 13:09:36 | jenommarie
Už v šesté strofě jsem zamáčkl slzu.
Jo tenkrát o žních v šestnácti, já stál na dřevěné mlátičce na řemen a kdo rozvazoval povřísla? Maruška, přeci Maruška, šestnáctka, ale jaká! Jak jinak, tehdy ještě byly Marušky na výběr. Krev a mlíko, a volné živůtky. Byli jsme zbroceni potem jak zvířata! Ty pohledy, úplně jsme se na sebe třásli! A pak...
A dnes? Zkuste dnešní slámu. Krátké bodliny, co vymysleli genetičtí inženýři. Tři dny to dnes bude pinzetou vytahovat nešťastnice ze zadku!
Já ty mladý opravdu ale opravdu lituju!
Jo tenkrát na konci šedesátek, to byly doby!
12.10.2021 11:06:29 | Lesan-2