Anotace: …
Zejména sangvinik nachází potěšení
v tlejícím listí v bezpočtu barev
leč melancholik - ten je řádně vyděšený
v úkostech sleduje počasí charé
ještěže mám v sobě i kus flegmatika
toho se totiž slota vůbec nedotýká
Ty ses nám tu hezky vybarvil, chce to odvahu a tu ty máš :*
16.10.2021 19:57:28 | paradoxy
Díky drahoušku
Nedávno jsme v rámci “motivačních kurzů”
dělali pár krátkých teSTů
Výsledek mě nepřekvapil vysoce dominantní melancholik a flegmatik
A proto vnímám svět skrze výše uvedené
Díky zlato romantickou noc v loži
16.10.2021 20:21:20 | kudlankaW