Anotace: ...
♪♪♪
Ráno
než se obleču
zdobí můj krk
krajkový obojek
na punčochách
je pár ok
a kabelka rozházená
uprostřed pokoje
Popelčin střevíc
bez podpatku
mobil bez karty
a já v tom zmatku
volám ti
a v tom zmatku, si domů z práce dorazím v každé botě jiné, no bohužel, měly stejně vysoké podpatky...
04.11.2021 16:32:10 | Vivien
:-)
04.11.2021 16:38:31 | Kett
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?